Press release

A PUBG: NEW STATE ELŐREGISZRÁCIÓJA MEGHALADJA A 10 MILLIÓT

Az alfa tesztelések 2021 második negyedévében kezdődnek meg a kiválasztott területeken

AMSZTERDAM, HOLLANDIA – 2021. ÁPRILIS 9. - KRAFTON, Inc. ma bejelentette, hogy Google Play Store előregisztrációjának száma a PUBG: NEW STATE játékra elérte a 10 milliót. Ez mérföldkövet nemsokkal az előzetes bejelentés után érték el; egy héttel az előregisztráció bejelentése után 5 millió volt az érdeklődők száma. A felhasználók több mint 170 országban mindössze 43 nap alatt jutottak el ehhez a mérföldkőhöz azután, hogy a Google Play Store megnyitotta az előregisztrációt.  Délkelet-Ázsiában, Amerikában, Közép-Keleten, Európában és Kelet-Ázsiában volt a legnagyobb az érdeklődés.
 
Aki buzgó és szeretne részt venni a harcban, ha ma a Google Play*-en előregisztrál, exkluzív jármű külsőt kaphat, valamint a legújabb információkat a játékról, az App Store előregisztrációja későbbi dátumhoz van kötve. Az idei évben várható megjelenési dátum előtt a KRAFTON and PUBG Studio bejelentette, hogy 2021 második negyedévében a kiválasztott országokban alfa teszteket folytatnak le. További információkat később osztanak meg.
 
A PUBG Studio - a battle royal genre úttörői és a PUBG készítői - által kifejlesztett játék szabadon lesz játszható Android és iOS készülékeken. PUBG: NEW STATE az eredeti Battle Royal élményt hozza el és a legvalósabb mobilon elérhető battle royal élménnyé fejleszti. Továbbá a mobiljáték dinamikus és valóságos fegyveres pisztolyharc jellege mellett a legkorszerűbb technológiát teszi elérhetővé, mely kitolja a mobiljátékok határait.
 
További információkat a PUBG: NEW STATE játékról a http://newstate.pubg.com oldalon talál, vagy kövessen minket a Twitter, Facebook, Instagram, és YouTube közösségi oldalakon. További eszközök és sajtóközleményekért látogasson el a PUBG: NEW STATE hivatalos sajtótermébe.
 
* Android előregisztráció nem foglalja magába Kínát, Indiát vagy Vietnámot
 

# # #

 
KRAFTON, Inc.
KRAFTON, Inc. független játékfejlesztő csapatok közössége, akik különböző szórakoztató jellemzőkért felelősek, beleértve PUBG, PUBG: NEW STATE, ELYON és TERA játékokat. A név, mely a „craftsmanship” (szakértelem) szó rövidítéséből ered, a vállalat soha véget nem érő törekvésének elismerése az újítás és kreatív bekapcsolódó élmények területén. KRAFTON jelenleg a PUBG Studio, Striking Distance Studios, Bluehole Studio és Rising Wings stúdiókból áll. További információkért a KRAFTON-t illetően kérjük látogasson el a https://www.krafton.com oldalra.